Co se stane s mým slevovým kuponem, pokud svou online objednávku (nebo její část) vrátím nebo pokud je moje objednávka zrušena?

Poslední aktualizace: 5/13/20
Při zrušení objednávky do 15 minut se hodnota objednávky automaticky přičte zpět na původní hodnotu slevového kuponu. Svůj slevový kupon pak můžeš znovu použít na další nákup.

Po uplynutí zmíněných 15 minut, a pokud platba proběhla výlučně slevovým kuponem, a po zrušení celé objednávky, nebo její části, ti na e-mail zašleme nový slevový kupon s danou sumou.

Jestliže byla pro platbu použita i jiná platební metoda, budeme nejdříve nahrazovat prostředky uhrazená touto metodou. Po uhrazení částky zaplacené jinou metodou ti uhradíme i zbývající sumu (v hodnotě zrušeného či vráceného zboží) prostřednictvím nového kuponu.

Pomohl vám tento článek?

Ano / Ne

Kde je moje objednávka?

Přihlaste se nebo použijte funkci Guest Tracker pro rychlé vyhledání vaší objednávky, zahájení vrácení zboží, zrušení položek a kontrolu vrácení peněz.

Stále nemůžete najít odpověď?

 

ZEPTEJTE SE NAŠÍ

ZÁKAZNICKÉ PODPORY

Po–Pá: 08:00 až 18:00